Sebastian Burduja, aviz pozitiv pentru Ministerul Energiei

Sebastian Burduja, până acum ministru al Digitalizării, a primit, miercuri avizul pozitiv pentru a deveni ministrul Energiei.

473 afișări
Imaginea articolului Sebastian Burduja, aviz pozitiv pentru Ministerul Energiei

Sebastian Burduja, Facebook

Sebastian Burduja a primit aviz favorabil în şedinţa comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Burduja a primit 38 de voturi „pentru” şi 17 voturi „împotrivă”.

Ministrul propus pentru Energie, Sebastian Burduja a fost ministru al Digitalizării înainte de rotativa guvernamentală.

Sebastian Burduja a dat asigurări în timpul audierilor că va fi atent la orice posibilă interpretare a unui conflict de interese, ştiut fiind faptul că Marinel Burduja - tatăl lui Sebastian Burduja, conduce ALRO Slatina. Marinel Burduja este membru independent non-executiv al Consiliului de Administraţie, desemnat în aprilie 2019, membru al Comitetului de Remuneraţii şi Nominalizări, desemnat în august 2019 şi membru al Comitetului de Risc şi Sustenabilitate, desemnat în martie 2020, potrivit Consiliului de Administraţie al ALRO Slatina.

Înainte de desemnarea lui Burduja, ministru al Energiei a fost Virgil Popescu, un ministru extrem de contestat de partenerii de coaliţie ai PNL.

Totodată, Ministerul Energiei a fost disputat şi de UDMR, însă Uniunea a decis, în cele din urmă, să nu facă parte din actuala coaliţie de guvernare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici