Sebastian Ghiţă a fost amendat pentru absenţele din Parlament. Alţi 17 deputaţi în top

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, ca aleşii care au absenţe nemotivate să fie sancţionaţi, potrivit Regulamentului, cu 1% din indemnizaţia lunară brută,urmând ca această sacţiune să fie suportată de 18 deputaţi, cele mai multe absenţe întregistrându-le deputatul Sebastian Ghiţă.

319 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă a fost amendat pentru absenţele din Parlament. Alţi 17 deputaţi în top

Sebastian Ghiţă a fost amendat pentru absenşele din Palrament. Alţi 18 deputaţi în top (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Medifax Foto)

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis ca celor 18 deputaţi care au înregistrat absenţe nemotivate în perioda iulie-septembrie 2015, să li se taie % din indemnizaţia lunară brută.

Dintre cei 18 deputaţi, cele mai multe absenţe au fost înregistrate de deputatul PSD Sebastian Ghiță, care a cumulat, în perioada amintită, 21 de absenţe. Ghiţă se află sub control judiciar, el fiind cercetat pentru fapte de corupţie.

Sebastian Ghiţă este urmat, în topul aleşilor care au absentat nemotivat, de deputatul PSD Cătălina Ştefănescu, care înregistrat 7 absenţe.

Absent de 6 ori de la lucrările Parlamentului, deputatul UNPR Mihăilă Ioan, se află pe locul trei în topul absenţilor, potrivit listei întocmite de BP al Camerei Deputaţilor, perioda iulie-septembrie 2015.

Pe ultimul loc, potrivit sursei citate, se află, deputaţii Remus Cernea, Potor Călin (PSD) şi Ţigăeru Roşca Laurenţiu (PSD, membru UNPR), care au înregistrat câte o absenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici