Şedinţe matinale în aer liber. Directorii din Primăria Sectorului 5, convocaţi la ora 5 dimineaţa

  • Directorii din Primăria Sectorului 5 au fost convocaţi la ora 5 dimineaţa de primarul Cristian Popescu Piedone.
  • Şedinţa a avut loc în aer liber, iar directorii au fost plimbaţi pe bulevarde şi în marile intersecţii.
  • Astfel de şedinţe vor avea loc zilnic, dimineaţa şi seara.
3029 afișări
Imaginea articolului Şedinţe matinale în aer liber. Directorii din Primăria Sectorului 5, convocaţi la ora 5 dimineaţa

Sursa foto: captură video / Facebook: Primaria Sectorului 5

Prima şedinţă în aer liber a avut loc luni.

„Pentru a putea rezolva problemele sectorului trebuie să-mi obişnuiesc subordonaţii cu un alt mod de lucru faţă de cel cu care erau obişnuiţi. Începând de astăzi voi merge zilnic pe teren alături de directorii din cadrul Primăriei. Seara îi voi anunţa care este locaţia în care trebuie să se prezinte a doua zi la ora 05.00 fix. Vom merge pe străzile din sector până la ora 09.00, iar apoi, după program, începând cu ora 17.00 vom face din nou acest lucru, până la ora 21.00”, a anunţat Cristian Popescu Piedone, prin intermediul unui comunicat de presă.

Primarul le-a prezentat directorilor noua strategie privind lucrările din sector şi i-a anunţat că îi va sancţiona dacă nu o vor respecta.

„Directorii care nu înţeleg acest lucru şi nu pot face faţă programului sunt liberi să plece. I-am anunţat că dacă nu îşi duc la îndeplinire sarcinile de serviciu voi merge până la desfacerea contractului de muncă sau, dacă vor, să meargă în mediul privat sau să se transfere în alte instituţii. Poate se pricep mai bine la alte lucruri, să se apuce de oierit, de pescuit sau de cosit. Nu am o problemă să îmi sacrific timpul liber pentru a merge pe teren, dar am nevoie de o echipă muncitoare şi competentă", a precizat primarul Piedone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici