Sediu AUR din Caraş-Severin, vandalizat. Poliţia: Nu s-a pătruns în interior

Sediul AUR din Bocşa, judeţul Caraş-Severin a fost vandalizat. Poliţiştii spun că persoane necunoscute au spart geamurile clădirii, fără a se pătrunde, însă, în interior.

263 afișări
Imaginea articolului Sediu AUR din Caraş-Severin, vandalizat. Poliţia: Nu s-a pătruns în interior

Sediu AUR din Caraş-Severin, vandalizat. Poliţia: Nu s-a pătruns în interior

Actele de vandalism ar fi avut loc sâmbătă, spun reprezentanţii Poliţiei Caraş-Severin, iar despre acest fapt a fost sesizată Poliţia oraşului Bocşa.

„La data de 12 august 2021, poliţişti de la Poliţia oraşului Bocşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza oraşului, fără a se pătrunde în interior”, arată Poliţia Caraş-Severin, într-un comunicat de presă transmis duminică.

Potrivit sursei citate, aspectele sesizate sâmbătă fac obiectul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, ancheta fiind în desfăşurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Duminică, după ora 14.00, prin apel 112, a fost sesizat şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cu privire la cele semnalate anterior în spaţiul public.

„În prezent, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, mai spun poliţiştii din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici