Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, declaraţii după şedinţa de Guvern, fără detalii despre anularea acodului MAI-BOR

Şeful Cancelariei prim-ministrului a susţinut declaraţii miercuri seara după şedinţa de Guvern, fără a anunţa dacă Executivul a dat curs solicitării imperative a preşedintelui Iohannis privind restricţiile de Paşte.

1985 afișări
Imaginea articolului Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, declaraţii după şedinţa de Guvern, fără detalii despre anularea acodului MAI-BOR

LIVE, în curând. Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, declaraţii după ce Iohannis a cerut anularea acordului MAI-BOR

La reuniunea de la Palatul Victoria de miercuri seara trebuia să se discute inclusiv solicitarea preşedintelui Iohannis de anulare a protocolului BOR-MAI privind modul în care se desfăşoară noaptea de Înviere.

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut miercuri o declaraţie de presă în care a criticat acordul MAI - BOR şi a cerut să fie revizuit.

Declaraţia sa a declanşat nemulţumire în rândul clerului, BOR explicând că înţelegerea respectă decretul privind starea de urgenţă. În scurta sa declaraţie de la Cotroceni, preşedintele s-a arătat deranjat de faptul că prin protocolul anunţat s-a înţeles că se relaxează restricţiile, în timp ce el tocmai a prelungit starea de urgenţă până pe 14 mai 20202, menţinând închise locurile care presupun adunări de oameni. 

„Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a fost aprecierea sumbră a şefului statului.

Vom reveni

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici