Şeful CJ Cluj Alin Tişe, candidat la un nou mandat, vrea aeroport regional în "judeţul lui Dumnezeu"

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, candidat PDL la un nou mandat, propune, în programul electoral, iniţierea unui proiect de construire a unui aeroport regional internaţional pentru Transilvania şi estul Europei, dar şi susţinerea cultelor şi a bisericilor în "Judeţul lui Dumnezeu".

240 afișări
Imaginea articolului Şeful CJ Cluj Alin Tişe, candidat la un nou mandat, vrea aeroport regional în "judeţul lui Dumnezeu"

Şeful CJ Cluj Alin Tişe, candidat la un nou mandat, vrea aeroport regional în "judeţul lui Dumnezeu"

Alin Tişe a declarat, joi, într-o conferinţă de presă în care şi-a prezentat programul electoral, că îşi propune dezvoltarea judeţului Cluj "ca pol regional, ca şi centru al regiunii Transilvania".

"Propun ca în următorii patru ani Clujul să continue ceea ce a început şi anume că, în momentul de faţă, judeţul este un reper al dezvoltării regionale şi zonale. Programul pe care îl propun pentru Cluj se înscrie în acest program mare, amplu, de dezvoltare a Clujului ca pol regional, ca şi centru al regiunii Transilvania. Moto-ul principal al programului pe care l-am gândit este «Clujul - capitala Transilvaniei». Ne propunem găsirea de parteneri pentru demararea construirii unui nou aeroport regional internaţional pentru Transilvania şi estul Europei, fapt care va creşte gradul de conectivitate a zonei noastre cu restul lumii şi gradul de atractivitate pentru investitorii din regiunea noastră. Vreau să continuăm modernizarea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, cu finalizarea noii piste de 3.500 de metri şi construirea unui terminal cargo", a spus Tişe, în conferinţa de presă susţinută alături de liderul PDL, Emil Boc, candidat la Primăria Cluj-Napoca.

El a adăugat că vrea să realizeze, printre altele, un centru de colectare pentru produsele agricole ţărăneşti şi un abator acreditat, dar şi construirea unui complex schiabil în zona de munte a judeţului Cluj: Mărişel - Vlădeasa - Băişoara.

"Vreau să continuăm să susţinem spiritualitatea clujenilor în «Judeţul lui Dumnezeu», susţinem cultele şi bisericile", mai spune Alin Tişe în programul electoral.

Pentru şefia CJ Cluj şi-au depus candidatura Alin Tişe (PDL), Horea Uioreanu (USL), Vasile Ilieş (PRM), Mate Andras (UDMR), Dorel Matiş (Partidul Poporului Dan Diaconescu), Dominic Dandoci (Alianţa Civică Democrată a Romilor), Viorel Mândruţ (Partidul Poporului Legea Cojocaru), Andreica Radu Iosif (PSR), Gheorghe Fătăcean (PNŢCD), Csep Alexandru Grigorie Csaba (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici