Şeful de campanie al USR se apără acum de acuzaţiile aduse de soţul lui Clotilde Armand: Atacul de săptămâna trecută nu mă vizează direct pe mine, ci pe Nicuşor Dan

Şeful de campanie al USR, Matei Păun, susţine că atacurile soţului lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, îl au ca ţintă reală pe liderul partidului, Nicuşor Dan.

3094 afișări
Imaginea articolului Şeful de campanie al USR se apără acum de acuzaţiile aduse de soţul lui Clotilde Armand: Atacul de săptămâna trecută nu mă vizează direct pe mine, ci pe Nicuşor Dan

''În opinia mea, atacul de săptămâna trecută nu mă vizează direct pe mine, ceea ce de fapt este şi mai grav. Atunci când te grăbeşti să aduni capital politic în partid e mult mai convenabil şi mai uşor de atacat 'cel mai nesuferit om din USR' în locul celui mai apreciat om din USR, adică Nicuşor Dan. M-ar bucura să rămân eu şi la propriu, şi la figurat 'Acarul Păun' în toată povestea asta - însă e bine să treceţi dincolo de aparenţe şi să vedeţi cui şi la ce folosesc de fapt aceste atacuri. Cine câştigă din ele?'', a scris Matei Păun pe Facebook la mai mult de o săptămână după atacurile lui Sergiu Moroianu.

El a subliniat că şi-a asumat conducerea campaniei în cunoştinţă de cauză.

''Am fost acuzat că aş fi 'omul ruşilor'. Dar şi că sunt 'omul lui Soros'. Cred că e limpede că aceste acuzaţii se distrug reciproc – ar fi o performanţă inegalabilă să fiu şi cu ruşii, şi cu Soros! (...)Îi înţeleg perfect pe toţi candidaţii şi membrii USR, care mi-ar suci gâtul acum, însă vreau să îi rog să înţeleagă că toate deciziile pe care le-am luat în campanie, le-am luat punând interesul USR mai presus de tot – mai presus de interesul meu (nu de puţine ori!) şi mai presus de interesele individuale ale membrilor'', a fost mesajul lui Matei Păun.

Totodată, el a anunţat că şi-a depus adeziunea la USR ''văzând cât de tare contează pentru unii acest aspect'' şi a precizat că s-a implicat benevol, iar pe Nicuşor Dan îl susţine din momentul primei sale candidaturi la Primărie.

Biroul Politic Naţional al USR a decis în urmă cu o săptămână excluderea din partid a lui Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand. Acesta a acuzat echipa de comunicare/campanie a USR că ''a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros'' şi că a declanşat o campanie de denigrare şi sabotaj la adresa soţiei sale, ''principalul vector de imagine al USR în teritoriu''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici