Şeful Pentagonului va vizita România săptămâna viitoare

Într-un briefing de presă ţinut marţi, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a anunţat că Secretarul American al Apărării, Lloyd Austin, va vizita Georgia, Ucraina, România şi Bruxellesul, săptămâna viitoare.

2236 afișări
Imaginea articolului Şeful Pentagonului va vizita România săptămâna viitoare

Şeful Pentagonului va vizita România săptămâna viitoare

„Secretarul (n.r. Apărării) şi echipa sa se pregătesc pentru o călătorie în Europa, săptămâna viitoare. Opririle acestora vor include Georgia, Ucraina şi România”, a precizat Kirby, potrivit unui mesaj publicat pe Twitter.
 
Lloyd Austin va încheia turul european cu reuniunea miniştrilor apărării din statele NATO, care are loc la Bruxelles, anunţă anunţă Monitorul Apărării.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici