Şeful SGG: Vilele de protocol, ocupate de demnitari, nu vor fi vândute prin negociere directă

Aproximativ jumătatate dintre imobilele din Bucureşti ale RA-APPS vor fi vândute, în următoarele 3-4 luni, prin negociere directă sau licitaţie publică, la un preţ practicat pe piaţa imobiliară, fără ca în categoria spaţiilor vândute direct actualilor chiriaşi să intre şi vilele de protocol.

3 afișări
Imaginea articolului Şeful SGG: Vilele de protocol, ocupate de demnitari, nu vor fi vândute prin negociere directă

Şeful SGG: Vilele de protocol, ocupate de demnitari, nu vor fi vândute prin negociere directă

Guvernul va aproba lista completă a spaţiilor aflate în patrimoniul Regiei pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) în termen de 60 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a legii aprobate, marţi, de Camera Deputaţilor privind imobilele regiei, a anunţat secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, în subordinea căruia funcţionează regia.

"Persoanele care au contracte pentru locuinţe de protocol, inclusiv actualii demnitari, nu vor avea dreptul la cumpărare prin negociere directă", a declarat Bolojan.

Aproximativ jumătatate dintre imobilele din Bucureşti ale RA-APPS vor fi vândute, în următoarele 3-4 luni, prin negociere directă sau licitaţie publică, la un preţ practicat pe piaţa imobiliară, restul spaţiilor urmând să fie folosite ca locuinţe de protocol ori atribuite instituţilor publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici