Senatorul Gabriela Firea, despre moţiunea USR PLUS AUR: Nu particip la mascarade

  • Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit despre moţiunea USR PLUS AUR şi a anunţat că nu participă la mascarade şi că nu acceptă să fie la remorca incompetenţilor.
  • Moţiunea de cenzură a PSD trebuie votată, a precizat Firea.
1840 afișări
Imaginea articolului Senatorul Gabriela Firea, despre moţiunea USR PLUS AUR: Nu particip la mascarade

Sursa foto: Mediafaxfoto

Senatorul PSD a transmis mesajul pe Facebook.

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor! Ce înţelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din Bucureşti şi din marile oraşe? Pentru mine şi sute de mii de bucureşteni, USR-Plus şi Orban înseamnă Nicuşor şi Clotilde!!!”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Senatorul Firea i-a criticat dur pe cei care conduc oraşul Bucureşti.

„Adică, dublarea şi urmează triplarea preţului la transportul public, eliminarea subvenţiei pentru agentul termic - deci facturi uriaşe -, gunoaie, şobolani, ţânţari, mirosuri pestilenţiale, lăsarea spitalelor fără finanţare, lipsa de pregătire a şcolilor pentru noul an de învăţământ, abandonarea şantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăţilor de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, blocarea tuturor investiţiilor din Capitală, şomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri! Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred şi să le înţeleg? Pe ale unora care i-au înşelat şi pe cei care le-au dat votul? Pe cei care îşi bat joc, prin reprezentanţii lor, de bucureşteni şi de locuitorii marilor oraşe, unde “au câştigat” din soft alegerile? Niciodată”, a mai spus Firea.

La finalul mesajului, Gabriela Firea i-a îndemnat pe parlamentari să voteze moţiunea PSD.

„Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moţiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situaţia economică actuală a ţării şi la scăderea nivelului de trai. Vinovaţi sunt toţi cei de la putere, deci şi cei care fac acum pe imaculaţii! Minciuna are întotdeauna picioare scurte”, a precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici