Senatorul PSD Şerban Nicolae, către Traian Băsescu: Vă întâlneaţi cu şefii de parchete şi servicii, care apoi erau spectaculoşi

Senatorul PSD Şerban Nicolae, a declarat, de la pupitrul Senatului, în cadrul dezbaterilor pe respingerea OUG 13, făcând aluzie la fostul preşedinte Traian Băsescu, că acesta se întâlnea cu şefii de parchete şi servicii care erau apoi ”spectaculoşi” când trăgeau concluzii.

5025 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Şerban Nicolae, către Traian Băsescu: Vă întâlneaţi cu şefii de parchete şi servicii, care apoi erau spectaculoşi

Senatorul PSD Şerban Nicolae, către Băsescu: Vă întâlneaţi cu şefii de parchete şi servicii,care apoi erau spectaculoşi (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

”Mi-aţi adus aminte acum de faptul că aţi încercat să apăraţi justiţia de politică. Aşa de bine aţi apărat-o, că vă întâlneaţi cu şefii de parchete şi cu şefii de servicii şi să vedeţi ce spectaculoşi erau unii dintre ei când trăgeau concluzii. Atunci când echipe mixte, pe bază de protocoale secrete, stabilesc cine poate şi cine nu poate să ajungă în funcţii publice, nu mai vorbim de un stat de drept. Vorbim de un stat mafiot”, a spus senatorul PSD, privind spre fostul preşedinte Traian Băsescu.

Declaraţia senatorului PSD a venit după ce fostul preşedinte a criticat circuitul urmat de OUG 13 în Senat. Şerban Nicolae a explicat că, din punctul său de vedere, problema trebuia să fie rezolvată de Executiv.

”Din punctul meu de vedere, Guvernul, ca iniţiator al acestui proiect legislativ, să-l retragă odată cu abrogarea Ordonanţei 13. Vă rog să vă reamintiţi că Ordonanţa 14 a fost emisă la cererea expresă a preşedintelui României”, a spus Şerban Nicolae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici