Senatul a votat noul Birou Permanent

Plenul Senatului a votat joi componenţa noului Birou Permanent, PNL având doi vicepreşedinţi, comparativ cu sesiunea precedentă când avea doar unul, în timp ce ALDE nu mai are niciunul.

155 afișări
Imaginea articolului Senatul a votat noul Birou Permanent

Senatul a votat noul Birou Permanent

Noul Birou Permanent este format din vicepreşedinţii Augustin Mitu şi Ioan Chelaru de la PSD şi Teodor Atanasiu şi Alexandru Pereş de la PNL.

Secretarii BP sunt Ioan Rotaru şi Siomeon Purec (PSD), Mario Ovidiu Oprea şi Ben-Oni Ardelean (PNL), care l-a înlocuit pe senatorul Pereş.

De asemenea au fost votaţi chestorii Nicolae Bădălău şi Neculai Bereanu de la PSD, Cristian Rădulescu (PNL) şi Verestoy Attila (UDMR).

Biroul Permanent este condus de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care este ales, la începutul legislaturii, pentru mandat de patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici