Şerban Nicolae: Dinamo va avea stadion realizat ca program de investiţie pentru Euro 2020

Liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, a declarat, marţi, că a primit asigurări de la miniştrii Dezvoltării şi de Interne, Sevil Shhaideh şi Carmen Dan, că investiţia de la stadionul Dinamo va fi realizată, în perspectiva organizării Euro 2020, alături de Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

1378 afișări
Imaginea articolului  Şerban Nicolae: Dinamo va avea stadion realizat ca program de investiţie pentru Euro 2020

Şerban Nicolae: Dinamo va avea stadion realizat ca program de investiţie pentru Euro 2020 (Imagine: Bogdan Maran/ Arhiva Mediafax Foto)

”Am vorbit cu doamna viceprim-ministru, am vorbit şi cu doamna ministru de Interne şi cu toţi factorii interesaţi legat de chestiunea stadionului Dinamo şi a investiţiei de la stadionul Dinamo în perspectiva organizării Campionatului European de Fotbal 2020. Există soluţii, ele vor fi identificate şi se va face stadionul Dinamo. Este ceea ce am stabilit acum. Doamna viceprim-ministru ne-a confirmat încă o dată că nu acolo era problema, nu la Compania Naţională de Investiţii. Sunt câteva detalii de lămurit la nivelul Ministerului de Interne, dar am vrut să ştiţi şi să transmitem tuturor suporterilor fotbalului românesc că ceea ce ieri a apărut aşa, ca o chestiune de coregrafie a unei galerii, respectiv previziunea lui Nostradamus, se va face şi Dinamo va avea stadion până în 2020 realizat ca program de investiţie, aşa cum ne-am angajat”, a declarat liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae.

La rândul său, ministru Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a confirmat că sunt în discuţii, la nivelul Ministerului de Interne, partea de condiţii pe care trebuie să le îndeplinească stadionul Dinamo pentru a fi predat Companiei Naţionale de Investiţii în vederea realizării unor investiţii publice.

”Aşteptăm toate documentele de la dânşii. Cum am terminat cu această documentaţie, porneşte partea de proiectare. Dintotdeauna a fost stadionul Dinamo unul din cele patru. Dacă proprietarul, respectiv administratorul – MAI, nu rezolvă toate documentele solicitate conform legii, atunci se va pune în discuţie o altă alternativă. Este foarte sigur, (dar – n.r.) depindem de formalităţile necesare pe care trebuie MAI să le îndeplinească”, a menţionat Shhaideh.

Ea a apreciat că termenul în care poate primi documentaţia de la MAI este de ”două săptămâni - trei săptămâni”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici