Sighiartău: E clar că sunt nemulţumit de măsuri fiscale, dar nu semnez o moţiune de cenzură

Deputatul Robert Sighiartău, deputat PNL, spune că, deşi este nemulţumit de actualul pachet de măsuri fiscale, nu va semna şi vota o moţiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu: „Nu e un demers serios şi nu voi fi de acord”.

250 afișări
Imaginea articolului Sighiartău: E clar că sunt nemulţumit de măsuri fiscale, dar nu semnez o moţiune de cenzură

„Se vede foarte clar că nu este un demers serios al celor din opoziţie pentru că nu aşa se iniţiază o moţiune, cu telefoanele în mână - hai semnează şi tu, deci la mişto. Doi, când vorbim de ţară trebuie să fii responsabil, atunci trebuie să vii şi cu alternativă. Aşadar, nu e un demers serios şi nu voi fi de acord cu acest demers la mişto. Nu voi semna”, spune la Anten a 3 CNN Robert Sighiartău.

El afirmă că nu vor semna nici alţi liberali moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ciolacu.

„E clar că sunt nemulţumit de actualul pachet de măsuri fiscale, dintr-un motiv simplu - afectează foarte mult mediul privat şi oamenii care muncesc în ţara asta. Sunt oameni care muncesc opt, noua,zece ore sau unii sunt plecaţi în diaspora, departe de familie, iar cei care joacă table la stat nu sunt afectaţi cu nimic. E deranjant. (...) ”, adaugă Sighiartău.

El spune că liberalii nu au discutat ultima formă a pachetului de măsuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici