Simion anunţă că AUR îşi schimbă strategia: Acceptăm candidaţi comuni care să lupte cu reprezentanţii PSD şi PNL

Liderul AUR, George Simion, anunţă că formaţiunea îşi schimbă strategia: „Acceptăm candidaţi comuni din partea tuturor formaţiunilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD-PNL, indiferent cum s-ar chema. Lăsăm interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei”.

901 afișări
Imaginea articolului Simion anunţă că AUR îşi schimbă strategia: Acceptăm candidaţi comuni care să lupte cu reprezentanţii PSD şi PNL

Simion: Acceptăm candidaţi comuni care să lupte cu reprezentanţii PSD şi PNL

”Vreau să vă anunţ că, având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm şi noi strategia. Dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, în total dispreţ faţă de Constituţie (...) acceptăm candidaţi comuni din partea tuturor formaţiunilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD, PNL, indiferent cum s-ar chema. La Iaşi, la Suceava, la CJ... La Cluj şi-a anunţat intenţia dl Sabin Sărmaş. Ne punem în spatele lui cu o listă de oameni vocali care au făcut opoziţie în aceşti 20 de ani de când e Boc şef la Cluj”, spune George Simion.

El spune că nu îl interesează trecutul politic sau afilierea candidaţilor comuni.

„Nu mă interesează trecutul politic, afilierea, nu mă interesează nimic altceva decât să spun stop acestei coaliţii contra naturii care doreşte să fie la putere încă 10 ani de acum înainte. Voi face orice gest politic necesar, lăsând interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei. Dacă asta îşi doreau să obţină din partea AUR şi din partea românilor, îi anunţ că tocmai au reuşit”, încheie Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici