Social-democraţii vor ca fiecare român să primească, de la stat, câte 30 de măşti de protecţie

  • Mai mulţi parlamentari PSD şi ProRomânia vor ca fiecare român să primească, de la stat, câte 30 de măşti de protecţie
  • Ministerul Sănătăţii, prin Unifarm, va cumpăra măştile de la producători interni şi din import
  • Autorităţile publice locale se vor asigura de distribuirea măştilor fiecărui cetăţean
515 afișări
Imaginea articolului Social-democraţii vor ca fiecare român să primească, de la stat, câte 30 de măşti de protecţie

Social-democraţii vor ca fiecare român să primească, de la stat, câte 30 de măşti de protecţie

Mai mulţi parlamentari PSD şi ProRomânia vor ca fiecare român să primească, gratuit, câte 30 de măşti de protecţie.

”Prin prezenta lege se acordă gratuit un set de 30 măşti de protecţie pentru fiecare cetăţean român aflat pe teritoriul României până la data de 15 Mai 2020”, prevede proiectul depus astăzi de mai mulţi parlamentari PSD şi ProRomânia.

Potrivit proiectului, în actualul context epidemiologic determinat de răspândirea noului coronavirus, Ministerul Sănătăţii  prin UNIFARM S.A. dispune achiziţionarea de măşti de protecţie, conform standardelor europene in vigoare, preponderent de la producători interni şi din import.

Fondurile pentru acordarea măştilor ar urma să fie asigurate de la bugetul de stat şi din fondurile proprii ale companiei Unifarm S.A.

”Distribuţia măştilor se realizează de compania Unifarm S.A. prin Direcţiile de Sănătate publică judeţene şi al Municipiului Bucureşti către autorităţile publice locale. Autorităţile publice locale se vor asigura de distribuirea către fiecare cetăţean al setului de 30 măşti de protecţie în mod gratuit”, se mai arată în proiectul de lege iniţiat, printre alţii, de liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici