Solomon: Alianţa de guvernare, ca o prietenie între doi hoţi prinşi cu mâna unul în buzunarul altuia

Liderul PDL Craiova, primarul Antonie Solomon, a declarat, miercuri, că alianţa de guvernare seamănă cu "prietenia dintre doi hoţi prinşi cu mâna unul în buzunarul altuia", apreciind că social-democraţii ar trebui să plece de la guvernare.

26 afișări
Imaginea articolului Solomon: Alianţa de guvernare, ca o prietenie între doi hoţi prinşi cu mâna unul în buzunarul altuia

Primarul Craiovei Antonie Solomon (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Craiova a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a simţit ca între organizaţiile doljene ale social-democraţilor şi democrat-liberalilor să existe vreo coaliţie.

"La Craiova nu există coaliţie. Eu nu am simţit-o. Din moment ce conduci cu liberalii la nivel de judeţ, ce coaliţie să fie?! Nu există coaliţie între PSD şi PDL la nivel de judeţ", a declarat Antonie Solomon.

El a apreciat că relaţia dintre PSD şi PDL poate fi comparată cu o prietenie între doi hoţi.

"Coaliţia este o prietenie între doi hoţi care sunt prinşi cu mâna unul în buzunarul altuia. Nu cred în coaliţie. Ai câştigat, mergi cu crucea până la capăt", a spus Solomon.

Întrebat dacă din punctul său de vedere ar trebui să se rupă coaliţia de guvernare, preşedintele PDL Craiova a spus: "Da! Atât timp cât nu a funcţionat coaliţia…Stăteau două ore în şedinţe de Guvern şi şapte ore dezbăteau apoi la televizor şi spuneau: «dar ia uite cum văd eu lucrurile», că în guvern nu le spuneau. PSD-ul ar trebui să plece de la guvernare. Ei tot spun că nu sunt de acord cu ce face PDL-ul. Să plece! Să vedem ce face Guvernul nostru cu domnul Boc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici