Solomon, despre proiectul privind pensiile speciale: "Orban nu este parlamentar, să nu facă propuneri"

Întrebat dacă proiectul privind eliminarea pensiilor speciale va fi retrimis la comisie, aşa cum a sugerat premierul Ludovic Orban că este necesar, deputatul PSD Adrian Solomon a afirmat că Orban nu este parlamentar şi nu ar trebui să facă astfel de declaraţii.

1684 afișări
Imaginea articolului Solomon, despre proiectul privind pensiile speciale: "Orban nu este parlamentar, să nu facă propuneri"

Solomon, despre proiectul privind pensiile speciale: "Orban nu este parlamentar, să nu facă propuneri"

„Domnul Orban nu este parlamentar, deocamdată nu poate să vorbească despre astfel de lucruri, decât domnul Roman dacă va face o astfel de propunere, el este este liderul de grup la Camera Deputaţilor de la PNL, se va supune la vot şi vom vedea”, a declarat Adrian Solomon, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD adăugat că amendamentul pe care l-a propus, respectiv eliminarea pensiilor speciale şi pentru sportivi sau oameni de cultură, este tot despre legile necontributive.

„Pentru a respinge acel amendament cu indemnizatile pentru sportivi şi oameni de cultură, care sunt tot prin necotributivitate, eu am pus pe masă toate legile necontributive, că aşa spunea dommul Rareş Bogdan, acest guru a PNL, a zis nicio pensie fără contributivitate, egalitate doar între căţei, că între dulăii care au pensie de europarlamentar nu mai contează chestia asta”, a mai precizat Solomon, pentru MEDIAFAX.

Reacţia vine în contextul în care Ludovic Orban a declarat, joi, că proiectul privind eliminarea pensiilor speciale ar trebui redezbătut în comisiile de specialitate şi că PNL nu e de acord nu amendamentele formulate de Adrian Solomon, prin care sunt tăiate şi pensiile sportivilor sau al oamenilor de cultură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici