Sondaj Avangarde: Cine este cel mai potrivit preşedinte pentru PNL. Florin Cîţu se află pe a treia poziţie

  • Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL.
  • Sondaj Avangarde: Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, fost premier, ar fi cel mai potrivit preşedinte al PNL.
  • Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 20-30 mai 2021, având 915 subiecţi.
31000 afișări
Imaginea articolului Sondaj Avangarde: Cine este cel mai potrivit preşedinte pentru PNL. Florin Cîţu se află pe a treia poziţie

Întrebaţi cine ar fi mai potrivit să fie preşedintele PNL, dintre toţi participanţii la sondaj 15% au răspuns că Emil Boc, 10% – Ludovic Orban, 8% –  Florin Cîţu şi 5% – Rareş Bogdan. Peste 60% nu au răspuns sau nu au ştiut să răspundă.

În ceea ce-i priveşte pe alegătorii PNL, aceştia îl preferă pe Ludovic Orban – 40%. Fostul premier este urmat de Emil Boc – 28% şi de actualul premier Florin Cîţu – 17%. Aceştia sunt urmaţi de Rareş Bogdan – 12%.

Emil Boc a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu la conducerea PNL deoarece „el este viitorul”.

Sondajul arată şi situaţia din USR PLUS. Astfel, cei care votează acest partid spun că Dan Barna (53%) ar fi mai potrivit să fie preşedinte, urmat la mare distanţă de Dacian Cioloş (25%) şi de Nicuşor Dan (9%).

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 20-30 mai 2021, având 915 subiecţi, un eşantion probabilist, aleator simplu, şi are o marjă de eroare de +/- 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici