Sondaj CURS în Bucureşti: Firea pe primul loc, la vot politic câştigă PNL

Un sondaj CURS realizat la nivelul Municipiului Bucureşti în luna februarie arată că Gabriel Firea, actualul primar general al Capitalei, e în continuare preferată, fiind urmată de Traian Băsescu şi Nicuşor Dan. Dacă Traian Băsescu nu candidează, pe locul doi intră Rareş Bogdan.

7560 afișări
Imaginea articolului Sondaj CURS în Bucureşti: Firea pe primul loc, la vot politic câştigă PNL

Sondaj CURS în Bucureşti: Firea pe primul loc, la vot politic câştigă PNL

În ceea ce priveşe votul politic, preferinţele arată:

PNL - 34%

PSD - 27%

Alianţa 2020 USR-PLUS - 24%

PMP - 7%

Pro Romania 4%

ALDE - 2%

Altul - 2%

Dacă ar candida următorii:

Gabriela Firea - 33%

Traian Băsescu - 24%

Nicuşor Dan - 17%

Violeta Alexandru - 15%

Vlad Voiculescu - 7%

Altul - 4%

Dacă ar candida următorii:

Gabriela Firea - 35%

Rareş Bogdan - 30%

Nicusor Dan - 17%

Theodor Paleologu - 8%

Vlad Voiculescu - 5%

Altul - 5%

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 14-24 februarie pe un eşantion de 1067 de respondenţi pe bază de interviuri faţă în faţă la domiciliul respondenţilor. Marja de eroare este de plus/minus 3% la un nivel de încredere de 95%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sondaj,
primarie,
firea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici