Sorin Grindeanu, despre criticile lui Victor Ponta: De cele mai multe ori sunt constructive. Nu am mai vorbit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, că Victor Ponta are, de cele mai multe ori, critici construtive, el arătând că nu a mai vorbit cu acesta în ultima perioadă.

187 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, despre criticile lui Victor Ponta: De cele mai multe ori sunt constructive. Nu am mai vorbit

Sorin Grindeanu, despre criticile lui Ponta: De cele mai multe ori sunt constructive; nu am mai vorbit (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Grindeanu a arătat că Ponta nu este „extrem de critic”, ci doar „critic”.

„Extrem de critic nu aş spune, e critic câteodată, o critică de cele mai multe ori constructivă”, a spus premierul despre Ponta, adăugând că în ultimele zile nu a mai vorbit cu acesta.

El a mai spus că discuţiile sale cu Ponta sau cu Dragnea nu constituie o "problemă de guvernare".

Astfel, solicitat să comenteze declaraţiile făcute de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia a fost anulată o întâlnire care ar fi urmat să aibă loc în trei – Dragnea, Ponta, Grindeanu - şi dacă urmează să se mai consulte cu Ponta, după declaraţiile critice pe are acesta le-a avut în ultima vreme, Grindeanu a arătat că preocuparea sa constă în aplicarea programului de guvernare.

„Nu ştiu la ce vă referiţi. Preocuparea mea este să pun în aplicare programul de guvernare. Discut cu foarte multă lume, fie că face parte din PSD, cu atât mai mult, fie că sunt în alte medii, care să mă ajute şi pe mine şi pe colegii mei să implementăm acest program. Restul, întâlniri, normal că avem, vorbim cu toată lumea. Nu cred că e neapărat o problemă care să fie de guvernare aceasta legată de discuţiile pe care le am eu sau domnul Dragnea cu domnul Victor Ponta, care am văzut că are câteodată critici”, a spus Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici