Sorin Grindeanu recunoaşte că a avut discuţii cu UDMR. Despre o negociere cu Traian Băsescu: Eu nu, poate preşedintele PSD

Sorin Grindeanu a declarat sâmbără, la Timişoara că a avut discuţii cu liderii UDMR şi se bazează şi pe susţinerea colegilor din mai multe organizaţii locale, fără a preciza însă care sunt acestea. Cât priveşte o negociere cu Traian Băsescu, acesta spune că probabil de asta s-a ocupat Liviu Dragnea.

1369 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu recunoaşte că a avut discuţii cu UDMR. Despre o negociere cu Traian Băsescu: Eu nu, poate preşedintele PSD

Sorin Grindeanu recunoaşte că a avut discuţii cu UDMR. Despre o negociere cu Traian Băsescu: Eu nu, poate preşedintele PSD

Întrebat de către jurnalişti dacă a discutat cu UDMR, Sorin Grindeanu a afirmat că “m-au mai sunat reprezentanţi UDMR. Ei pe mine, eu pe ei. Dar vreau să ştiţi un lucru: toate discuţiile pe care o să le am, le voi avea în mod transparent, nu o să stau să mă ascund, să fac lucruri pe la spate, care nu sunt normale într-o democraţie şi într-un stat membru al UE. Dacă m-aş fi întâlnit cu reprezentanţi UDMR, aţi fi ştiut”.

Sorin Grindeanu susşine că de partea lui sunt şi mai multe filiale PSD din ţară, nu doar a celor din Timiş şi Caraş-Severin, dar nu a oferit mai multe detalii.

“Aş cere să se respecte toate regulile legate de vot în Parlament, votul trebuie să fie secret. Veţi vedea miercuri sau când va fi moţiunea de cenzură cum lucrurile se vor desfăşura într-un mod de-a dreptul incredibil, dar deocamdată vreau să văd cum PSD depune moţiune contra guvernului PSD. Asta intră cred în istorie. În acest loc am ajuns datorită managementului domnului Dragnea”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă a avut vreun contact cu fostul preşedinte Traian Băsescu în ultimele zile, premierul a afirmat că “eu nu, dar încă preşedintele PSD s-ar putea să da, doar îi leagă o istorie comună”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici