Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski. George Simion a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieşit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

189072 afișări
Imaginea articolului Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski. George Simion a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”

„S-au încălcat toate normele de drept internaţional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiţi la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleşi faţă de poporul român şi este lipsa de bun simţ a Ucrainei cu graniţele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună... Slava... vecinilor? Nu pot să asist la aşa ceva”, a spus Diana Şoşoacă.

La rândul lor, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici