Stănişoară: Argumentele lui Ponta pentru comasarea alegerilor sunt demagogice şi hilare

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că organizarea simultană a alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale ar însemna o diminuare care nu-şi are rostul a mandatului preşedintelui şi a arătat că argumentele invocate de Ponta sunt demagogice şi hilare.

155 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: Argumentele lui Ponta pentru comasarea alegerilor sunt demagogice şi hilare

Stănişoară: Argumentele lui Ponta pentru comasarea alegerilor sunt demagogice şi hilare (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Nu sunt de acord cu această comasare a alegerilor. Ar însemna o diminuare a mandatului preşedintelui, care nu-i văd rostul", a spus Mihai Stănişoară.

El a spus că argumentul invocat de Victor Ponta pentru comasarea alegerilor, referitoare la o singură campanie electorală într-un an, este "pur demagogic".

"Anul trecut când au pus ţara pe butuci cu un referendum şi cu scandaluri nu i-a interesat acest lucru. Este hilar", a adăugat Stănişoară.

El a mai spus că nici măcar în spatele acestei propuneri nu stă dorinţa de reducere a cheltuielilor cu alegerile, ci este vorba de un scop politic.

"Este vorba de un scop politic dat de faptul că aceste câteva săptămâni ale Guvernului Ponta II au arătat că guvernarea nu este uşoară pentru ei, sunt conştienţi că scad în sondaje, în preferinţele oamenilor cu fiecare timp care trece, şi e limpede teama acestora de pierdere a alegerilor, care îi face să încerce alte soluţii", a mai spus Stănişoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici