Staţie modernă de sterilizare a echipamentelor medicale, la cel mai mare spital din sud-estul României. Investiţia depăşeşte un milion de lei

  • O staţie modernă de sterilizare a echipamentelor medicale a fost cumpărată pentru cel mai mare spital din sud-estul României.
  • Investiţia de peste un milion de lei a fost făcută din bugetul Consiliului Judeţean Galaţi.
  • Costel Fotea, preşedintele instituţiei, a anunţat că este una dintre cele mai eficiente staţii de sterilizare din România.
360 afișări
Imaginea articolului Staţie modernă de sterilizare a echipamentelor medicale, la cel mai mare spital din sud-estul României. Investiţia depăşeşte un milion de lei

Sursa foto: Mediafaxfoto

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat că începând de luni spitalul din Galaţi este dotat cu o instalaţie modernă de sterilizare a instrumentarului medical. Este o măsură luată în contextul epidemiei care va uşura munca salariaţilor spitalului şi va creşte siguranţa cadrelor medicale şi a pacienţilor. Este una dintre cele mai eficiente staţii de sterilizare din România, a precizat şeful CJ Galaţi.

„Astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a ajuns un sistem performant pentru sterilizarea echipamentelor medicale. Astfel, vom reuşi să reducem timpul de sterilizare a instrumentarului medical şi va creşte siguranţa pacienţilor. În plus, amenajăm şi spaţiul unde vor fi instalate în cel mai scurt timp noile echipamente de sterilizare. Investiţia este de peste 1,3 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Potrivit datelor furnizate de autorităţilor judeţene, anul acesta, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi a fost cumpărată aparatură medicală modernă în valoare de peste 51 de milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici