Stoica: PLD nu vrea să guverneze alături de PSD sau PNL

Preşedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat, marţi, că, în cazul "puţin probabil" în care moţiunea va fi adoptată de Parlament, PLD nu va participa la nici o formulă de guvernare de stânga, cu PSD sau cu PNL, care în formula de conducere actuală a devenit un partid de centru-stânga.

1 afișare
Imaginea articolului Stoica: PLD nu vrea să guverneze alături de PSD sau PNL

Stoica: PLD nu va participa la guvernare cu PSD sau PNL

"PLD nu va participa la nicio guvernare de stânga, şi când spun stânga nu mă refer numai la PSD ci şi la PNL, în formula actuală. (...) În niciun caz nu vom participa într-o combinaţie guvernamentală sau parlamentară împreună cu PSD, cu PRM sau cu actualul PNL, pentru că în formula actuală de conducere, PNL a devenit un partid de centru-stânga", a declarat Valeriu Stoica.

Liderul PLD a precizat că singura formulă de guvernare la care PLD ar putea participa este una de dreapta, cu Partidul Democrat, liberal-democraţii şi democraţii reprezentând singurele formaţiuni de dreapta din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici