Stolojan a împrumutat în 2008 copiilor săi 2,31 milioane lei

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a împrumutat anul trecut firmei PavCrib SRL 2,31 milioane lei, reprezentând un "împrumut acordat copiilor pentru finanţare obiectiv investiţii", conform declaraţiei de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central.

22 afișări
Imaginea articolului Stolojan a împrumutat în 2008 copiilor săi 2,31 milioane lei

Stolojan a împrumutat în 2008 copiilor săi 2,31 milioane lei

Potrivit documentului citat, Stolojan, care ocupă primul loc pe lista PDL pentru europarlamentare, are acţiuni la BRD, SIF Banat Transilvania, Petrom, Contor Grup, Teraplast, Banca Transilvania şi Strategic Consulting SRL în valoare de 539.583 lei.

Theodor Stolojan a precizat în declaraţia de avere că în Registrul Comercial figurează cu părţi sociale la Tofan Agro, deşi le-a cedat.

El a încasat anul trecut salariu ca profesor la Universitatea Transilvania de 37.125 lei, indemnizaţia de europarlamentar de 55.586 lei, 24.000 lei pensie de la Casa Naţională de Pensii şi 17.251 USD pensie pentru perioada cât a lucrat la Banca Mondială. De asemenea, Stolojan a mai primit o indemnizaţie de 10.000 USD din partea Fondului Român American de Investiţii, fiind membru în bordul acestuia.

Prim-vicepreşedintele PDL are un teren intravilan în judeţul Dâmboviţa, cu o suprafaţă de 10.284 metri pătraţi, un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 218 metri pătraţi, şi un autoturism Matiz, cumpărat în 2007.

Theodor Stolojan nu a vândut în 2008 niciun bun mobil sau imobil a cărui valoare să depăşească 1000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici