Stolojan: Alegerile anticipate depind de cei 322 de "mocirloşi" din Parlament

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, joi, că alegerile anticipate depind de votul pe care cei 322 de "mocirloşi" din Parlament îl vor da la dezbaterea moţiunii de cenzură a PLD, prin care vor alege dacă se opun sau nu Guvernului "corupt, incompetent, abuziv".

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan: Alegerile anticipate depind de cei 322 de "mocirloşi" din Parlament

Stolojan: Alegerile anticipate depind de cei 322 de "mocirloşi" din Parlament

"Avem în Parlament o majoritate mocirloasă care se conduce după interese strict personale, care nu mai funcţionează după nicio regulă, decât după interesele lor personale. Noi spunem că orice zi cu acest Guvern incompetent, abuziv, corupt, e o zi pierdută pentru România, de aceea am şi iniţiat acea moţiune de cenzură. Va trebui să obţinem şi semnăturile altor parlamentari, decât ale noastre şi ale colegilor din PD şi sigur, la vot, să vedem dacă această majoritate, dacă acei 322 de mocirloşi se vor opune corupţiei din România sau doresc să rămână mai departe cu acest Guvern corupt, incompetent, abuziv", a spus Stolojan, într-o conferinţă de presă la Timişoara, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Theodor Stolojan s-a aflat în vizită la Timişoara pentru a promova imaginea PLD în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PD, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul întâlnirii liderilor PD şi PLD, că textul moţiunii de cenzură iniţiată de liberal-democraţi a fost finalizat şi agreat de democraţi, iar despre depunerea acesteia se va discuta după 25 noiembrie, când sunt programate euroalegerile.

”Textul moţiunii este finalizat, a fost agreat de PD, dar vom discuta despre moţiunea de cenzură după 25 noiembrie”, a declarat preşedintele PD.

La rândul său, liderul PLD, Theodor Stolojan, a declarat, întrebat dacă moţiunea de cenzură a PLD va fi iniţiată înainte de alegerile pentru PE: "Domnul preşedinte (Emil Boc, n.r.), deja v-a dat răspunsul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici