Stolojan: Boc este criticat pe nedrept, singura şansă pentru PDL este să sprijine Guvernul

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Târgovişte, că premierul Emil Boc este criticat pe nedrept, iar Partidul Democrat Liberal trebuie să sprijine Guvernul, aceasta fiind singură şansa pentru democrat-liberali.

11 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Boc este criticat pe nedrept, singura şansă pentru PDL este să sprijine Guvernul

Stolojan: Boc este criticat pe nedrept, singura şansă pentru PDL este să sprijine Guvernul (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Sunt critici aduse pe nedrept. Guvernarea nu este simplă în perioada aceasta, dar ceea ce e foarte important e ca Guvernul să simtă sprijinul nostru. Fiecare membru al partidului nostru, aici sau la Bucureşti sau oriunde se află în România, trebuie să sprijine Guvernul Emil Boc, să sprijine reformele, să explice oamenilor ce se întâmplă, de fapt să fim alături de Guvern", a spus Stolojan.

"Nu există altă şansă pentru Partidul Democrat Liberal, pentru perioada care urmează, decât ca Guvernul României să poată să-şi ducă până la capăt misiunea pe care o are şi pe care şi-a asumat-o. Cei care-şi imaginează şi, din păcate, avem asemenea exemple în Partidul Democrat Liberal, că există un drum paralel pentru partid cu ceea ce se întâmplă în guvernarea în care PDL este principala forţă politică, se înşeală amarnic", a declarat Theodor Stolojan, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Dâmboviţa.

Prim-vicepreşedinţii PDL Adriean Videanu şi Theodor Stolojan au fost prezenţi, vineri, la Târgovişte, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici