Stolojan : Geoană nu merită să ajungă în Parlament şi nici PSD la guvernare

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Stolojan a declarat, sâmbătă, că Mircea Geoană nu merită să ajungă în Parlament şi nici PSD la guvernare, întrucât a încercat să fie un partid mai bun, dar nu a reuşit.

52 afișări
Imaginea articolului Stolojan : Geoană nu merită să ajungă în Parlament şi nici PSD la guvernare

Stolojan : Geoană nu merită să ajungă în Parlament şi nici PSD la guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

În plus, Stolojan a susţinut că Geoană dă dovadă că are o "deteriorare de gândire".

"Avem o propunere făcută de domnul Mircea Geoană de ai scuti pe cei care au făcut averi, cum zice dânsul ilicite, ilegale, deci iată ce îi trece prin cap domnului Mircea Geoană. El nu merită votul, pentru că nici măcar în Parlamentul României nu este bine să trimiţi un om care asemenea deteriorare de gândire", a declarat Stolojan.

El a spus că PD-L nu este de acord cu propunerea făcută de Mircea Geoană privind amnistia fiscală.

"Măsura anticriză în România pe care o propune Mircea Geoană este să-i iertăm pe cei care şi-au mutat averile furate în România în străinătate ca să le aducă în ţară. Să-i scutim, să-i spălăm, să-i facem mai albi. Asta este propunerea domnului Mircea Geoană să ieşim din criză", a mai declarat Stolojan.

Stolojan este de părere că "ideile" lui Geoană îi sunt "băgate în cap" de cei din apropierea sa, care ar avea probleme cu justiţia.

"Nu mai vorbesc că domnul Geoană vrea să fie şi premier. Vă spun că nici în Parlamentul României nu merită să ajungă cu asemenea idei care i se bagă în cap de către toţi cei din jurul lui, care nu ştiu cum să facă să scape de justiţia română", a mai spus Stolojan.

Candidatul PDL la funcţia de premier a spus că PSD nu merită să ajungă la guvernare, întrucât este un partid care a încercat să fie mai bun dar nu a reuşit.

"PSD este un partid care nu merită să fie vină la conducerea ţării, nu merită, pentru că ori de câte ori a încercat să fie un partid mai bun nu a reuşit. De fiecare dată aceeaşi oameni suspecţi de corupţie, cu dosare la DNA şi care se feresc de justiţie ca dracu de tămâie, de tipul lui Adrian Năstase, Miron Mitrea şi alţii ies de fiecare în faţă atunci când PSD încearcă să se facă un partid mai bun", a susţinut Stolojan.

Primvicepreşedintele PD-L Teodor Stolonjan se află sâmbătă în judeţul Dolj unde are programate mai multe vizite în localităţi care se află în colegiul de Senat al liderului PSD Mircea Geoană.

El este însoţit de liderul PD-L Dolj Radu Berceanu şi de europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici