Stolojan, întâmpinat cu urarea "Bine aţi venit în colegiul prim-ministrului Mircea Geoană! "

Un grup de susţinători şi membri ai PSD l-au aşteptat, sâmbătă, pe candidatul PD-L pentru funcţia de prim-ministru Theodor Stolojan, care urma să ajungă în localitatea Celaru, cu un banner pe care scria "Bine aţi venit în colegiul prim-ministrului Mircea Geoană !".

30 afișări
Imaginea articolului Stolojan, întâmpinat cu urarea "Bine aţi venit în colegiul prim-ministrului Mircea Geoană! "

Stolojan, întâmpinat cu urarea "Bine aţi venit în colegiul prim-ministrului Mircea Geoană! " (Imagine: Mediafax Foto)

Stolojan era aşteptat în jurul orei 11.00 să ajungă la o întrunire electorală a PD-L din localitatea Celaru. În faţa căminului cultural din comună, unde ar fi trebuit să aibă loc întrunirea şi-a făcut apariţia şi un grup de simpatizanţi şi membri ai PSD. Ei au desfăşurat un banner pe care scria cu alb pe fond roşu "Bine aţi venit în colegiul prim-ministrului Mircea Geoană!".

În acel moment, mai mulţi membri ai PD-L prezenţi la întrunire au desfăşurat la rândul lor două bannere electorale, încercând să-l acopere pe cel al membrilor PSD.

Imediat ce Stolojan a ajuns la Celaru, însoţit de preşedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu şi de europarlamentar Marian Jean Marinescu, grupul PSD s-a urcat pe un gărduleţ aflat în faţa intrării în incinta căminului cultural încercând să ridice bannerul peste cele ale PD-L, pentru a putea fi observat de Teodor Stolojan.

Stolojan i-a salutat pe membrii PD-L ieşiţi în întâmpinarea sa, fără a-i băga în seamă pe simpatizanţii PSD.

La faţa locului au ajuns şi agenţii postului de poliţie din comuna Celaru, încercând să prevină orice fel de incident care ar fi putut izbucni între cele două tabere.

Stolojan a plecat din comuna Celaru în jurul orei 11.45, ajungând câteva zeci de minute mai târziu în oraşul Dăbuleni la o altă întrunire electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici