Stolojan: PDL nu participă la mascarada semnării acordului privind salarizarea bugetarilor

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marţi, că democrat-liberalii nu participă la "mascarada" semnării acordului privind salarizarea bugetarilor, pentru că principiile acestei măsuri au fost stabilite din 2007 de către PD, prin liderii Vasile Blaga şi Gheorghe Barbu.

18 afișări
Imaginea articolului Stolojan: PDL nu participă la mascarada semnării acordului privind salarizarea bugetarilor

Stolojan: PDL nu participă la mascarada semnării acordului privind salarizarea bugetarilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu participăm la mascarada pe care o face acest Guvern. Nu avem de ce să ne consultăm cu dânşii", a spus Stolojan.

El a precizat că principiile sistemului de salarizare a funcţionarilor publici, a personalului contractual au fost stabilite din anul 2007, de către PD.

"Domnul Tăriceanu nu avea decât să trimită spre aprobare proiectele de lege pregătite de Vasile Blaga şi Gheorghe Barbu”, a spus Theodor Stolojan.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a invitat la Guvern, marţi, la ora 15.00, pe reprezentanţii partidelor parlamentare, precum şi pe cei ai confederaţiilor sindicale şi patronale reprezentative la nivel naţional, pentru semnarea acordului asupra principiilor de bază ale legii de salarizare a bugetarilor

Guvernul aminteşte că încheierea unui acord a fost convenită, în principiu, la 17 octombrie, în cadrul întâlnirii consultative pe tema salarizării personalului bugetar şi că proiectul de acord a fost discutat şi negociat în cadrul grupului de lucru constituit în acest scop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici