Stolojan: România face faţă creşterii pensiilor, doar sacrificând alte domenii

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat că România are forţa financiară pentru a face faţă creşterii pensiilor, dar cu sacrificarea altor domenii importante, precum infrastructura.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan: România face faţă creşterii pensiilor, doar sacrificând alte domenii

Stolojan: România face faţă creşterii pensiilor, doar sacrificând alte domenii

"În prezent, România are forţa financiară pentru a face faţă creşterii pensiilor, dar cu sacrificarea altor domenii importante cum ar fi infrastructura. Există o cale de ieşire din impas, respectiv o evaluare serioasă prin care să se treacă la reforma în domeniul administraţiei publice unde există o risipă incredibilă: de la maşinile scumpe destinate miniştrilor până la porcăriile cu schimbarea bordurilor în oraşe din an în an", a spus Stolojan, într-o conferinţă de presă, la Topliţa.

Stolojan a adăugat că, la ora actuală, nu există niciun control asupra cheltuielilor pe care le angajează firmele cu capital de stat şi cele publice, din care ar putea fi scoase sumele necesare acoperirii deficitului creat prin majorarea pensiilor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici