Stolojan: Site-ul nu-l va ajuta pe Tăriceanu pentru că nimic nu-l mai ajută

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat că lansarea de către premierul Călin Popescu Tăriceanu a site-ului oficial nu-l va ajuta în campania electorală şi că "nimic nu-l va mai ajuta".

15 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Site-ul nu-l va ajuta pe Tăriceanu pentru că nimic nu-l mai ajută

Stolojan: Site-ul nu-l va ajuta pe Tăriceanu pentru că nimic nu-l mai ajută

"Pe domnul Tăriceanu nu mai are ce să-l mai ajute. Nu-l mai ajută nimic. Poate să se lanseze şi el. Domnul Tăriceanu a avut un noroc formidabil în patru ani de zile. România a avut creştere economică în patru ani de zile, care nu a avut nicio legătură cu domnul Tăriceanu, a avut legătură cu cota unică, care a fost susţinută de cu totul alţi oameni decât domnul Tăriceanu. Nici nu ştia ce scrie în programul de guvernare", a declarat Theodor Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că niciunul dintre cei care conduc astăzi PNL nu se află între cei care au ajutat partidul să crească.

"Nu ştiu dacă l-a văzut cineva în campanie în 2001-2004 pe domnul Tăriceanu. Dacă vă uitaţi la conducerea actuală a PNL nu era cea care mergea în teritoriu. Nici Tăriceanu, nici Crin Antonescu, nici Bogdan Olteanu nu erau ei cei care făceau marşuri prin Craiova", a mai spus Stolojan.

El consideră că premierul Călin Popescu Tăriceanu "şi-a bătut joc de banul public" pe care l-a folosit pentru "clientela" politică.

"El a avut în mână resurse cum nu a avut niciodată România şi a făcut cinci kilometri de autostradă. Şi-a bătut joc de aceste resurse pe care România le-a avut. Le-a folosit pentru clientela politică. Domnul Fenechiu cu biserica lui câţi bani a primit într-un an şi ceva. Este incredibil. Face băiatu' un cartier de locuinţe şi face o biserică. Nu e rău, dar să primeşti de trei ori câte 500.000 lei e un mod de alocare a resurselor", a mai spus Theodor Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că pentru Călin Popescu Tăriceanu, alocarea a 70.000 euro pentru achiziţionarea unei Daci Logan nu reprezintă nicio problemă, deoarece nu are "dimensiunea banului muncit".

"Domnul Tăriceanu mai are o problemă. Ca la un om la care banul a venit uşor în viaţă şi la cheltuit uşor şi obişnuit cu nunţi pe la Monaco, pentru el banul public când spui că o să cheltuieşti 70.000 euro pe un Logan nu sună ciudat. Care e problema. Dimensiunea banului muncit a banului public este foarte precară în mintea unor asemenea oameni ca domnul Tăriceanu", a spus Stolojan.

El apreciază că nici Mircea Geoană, nici Călin Popescu Tăriceanu nu merită să vină la guvernare, după alegerile din noiembrie.

"Domnul Tăriceanu şi-a bătut joc de banul public şi pentru asta nu merită să mai fie prim-ministru şi un risc mare pentru România este ca asemenea indivizi ca Tăriceanu şi Geoană să rămână la guvernare", a spus Stolojan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici