Stroe despre avertismentul BEM: A fost greşeala mea, am pronunţat în declaraţie numele PDL

Candidatul PNL în Colegiul 1 al Capitalei, Radu Stroe, a declarat, duminică seară, că BEM i-a dat un avertisment "pentru o simplă eroare", recunoscând că a făcut greşeala de a declara că a votat pentru victoria bunului-simţ împotriva nesimţirii Guvernului Boc şi a PDL.

18 afișări
Imaginea articolului Stroe despre avertismentul BEM: A fost greşeala mea, am pronunţat  în declaraţie numele PDL

Stroe despre avertismentul BEM: A fost greşeala mea, am pronunţat în declaraţie numele PDL (Imagine: Cătălin Lupăşteanu)

"BEM mi-a dat un avertisment simplu, pentru o simplă eroare. Eu o recunosc. Am şi luat act de această chestiune. În momentul în care am ieşit de la urne azi am declarat aceea formulă, plină de conţinut şi adevăr, că sper că am votat pentru victoria bunului simţ împotriva nesimţirii şi am adăugat, pe lângă Guvernul Boc, despre care toţi ştim că lucrurile stau aşa, şi PDL-ul. Aceasta a fost greşeala mea pentru care am fost sancţionat, mi-o recunosc şi au dreptate să mă sancţioneze", a susţinut Radu Stroe.

El a menţionat că a primit documentul, afirmând că BEM i-a dat un avertisment.

Radu Stroe a fost sancţionat cu advertisment scris pentru că a continuat campania electorală după închiderea oficială a acesteia, potrivit unei sesizări a PDL.

"Am votat cu speranţa că va învinge politica bunului simţ această politică nesimţită a Guvernului incompetent Boc şi a Partidului Democrat. Când am votat, m-am gândit la toţi oamenii din Colegiul 1 al acestui sector şi, de ce nu, la pensionarii cărora deja au început să li se fure pensiile, la bugetarii care deja se pregătesc să fie daţi afară şi, nu în ultimul rând, la oamenii activi care sunt poate cei mai umiliţi de actualul Guvern", a declarat Stroe, duminică dimineaţă, după ce a votat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici