Surse: Iohannis, întâlnire de urgenţă cu liderii PNL. Ce intenţionează să discute preşedintele cu şefii partidului

Preşedintele Klaus Iohannis i-a chemat, miercuri, pe liderii PNL, la o discuţie care va avea loc la Vila Lac doi. Potrivit unor surse liberale, discuţiile vor viza alegerile anticipate şi ordonanţa de urgenţă care prevede modul de organizare al anticipatelor.

2062 afișări
Imaginea articolului Surse: Iohannis, întâlnire de urgenţă cu liderii PNL. Ce intenţionează să discute preşedintele cu şefii partidului

Surse: Iohannis, întâlnire de urgenţă cu liderii PNL. Ce intenţionează să discute preşedintele cu şefii partidului

Preşedintele Klaus Iohannis i-a chemat, miercuri, pe liderii PNL la ora 17.00, la o discuţie care va avea loc la Vila Lac doi.

Potrivit unor surse liberale, discuţiile cu şeful statului vor viza alegerile anticipate şi ordonanţa de urgenţă care prevede modul de organizare al anticipatelor. Printre liderii PNL se numără premierul Ludovic Orban, Raluca Turcan, Robert Sighiartău şi Rareş Bogdan.

Întâlnirea are loc în contextul în care, luni, Guvernul Orban 2 vine în faţa Parlamentului pentru a primi votul de încredere.

Planul liberalilor este să declanşeze alegerii anticipate, prin respingerea în plenul reunit a două propuneri consecutive de cabinet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici