SURSE: Victor Ponta, numit şef al Secretariatului General al Guvernului de către Sorin Grindeanu

Victor Ponta va fi numit şef al Secretariatului General al Guvernului de către premierul Sorin Grindeanu, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

4211 afișări
Imaginea articolului SURSE: Victor Ponta, numit şef al Secretariatului General al Guvernului de către Sorin Grindeanu

SURSE: Victor Ponta, numit şef al Secretariatului General al Guvernului

"Numirea lui Victor Ponta în funcţia de secretar general al Guvernului va fi oficializată după întrevederea pe care premierul (Sorin Grindeanu - -n.r.) o are cu Mihai Busuioc (actualul secretar general al Guvernului"), au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv Naţional, cu unanimitate de voturi, potrivit unor surse politice.

PSD a decis şi să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, în urma CExN, în şedinţa de joi, potrivit unor surse politice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici