Szasz Jeno: Mircea Geoană va avea un mandat de 12 ore

Liderul PCM, Szasz Jeno, a declarat, duminică, după anunţarea exit-poll-urilor, că nu crede în rezultatele avansate de sondajele de opinie, care îl desemnează drept perdant pe Traian Băsescu, adăugând că "Mircea Geoană va avea un mandat de 12 ore".

23 afișări
Imaginea articolului Szasz Jeno: Mircea Geoană va avea un mandat de 12 ore

Szasz Jeno: Mircea Geoană va avea un mandat de 12 ore (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

"Domnul Mircea Geoană va avea un mandat de 12 ore, până luni, la ora 9.00. Şi-a exprimat aşa de intens bucuria pentru că mandatul lui nu va dura decât 12 ore şi nu are prea multă vreme să se bucure, în timp ce domnul Traian Băsescu va avea cinci ani de bucurii şi de griji", a spus Szazs Jeno.

Preşedintele PCM a adăugat că rezultatul votului, foarte strâns, îl determină să nu mizeze pe victoria vreunuia dintre cei doi candidaţi până când nu vor fi date publicităţii rezultatele finale ale Biroului Electoral Central.

"Rezultatul este atât de strâns încât cred că se poate întâmpla orice. Ambii candidaţi s-au declarat învingători, dar, după părerea mea, se va repeta situaţia de la alegerile prezidenţiale din 2004, când, în final, a învins Traian Băsescu", a afirmat Szasz.

PCM l-a susţinut, la alegerile prezidenţiale din acest an, pe Traian Băsescu.

Imediat după închiderea urnelor, trei dintre cele patru institute de sondare care au prezentat date centralizate până la ora 19.00 îl indicau câştigător al alegerilor prezidenţiale pe candidatul PSD, Mircea Geoană, care l-a devansat pe contracandidatul său, actualul preşedinte Traian Băsescu, candidatul democrat-liberalilor, la o diferenţă de aproximativ trei procente. CSOP a prezentat egalitate între cei doi candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici