Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa. Iată singurul târg ce l-a putut depăşi

Târgul de Crăciun din Craiova este al doilea cel mai frumos târg din Europa, după cel din Budapesta, potrivit europeanbestdestinations.com.

15005 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa. Iată singurul târg ce l-a putut depăşi

Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa. Reacţia primarului Lia Olguţa Vasilescu

Târgul de Crăciun din Craiova a fost de 4 ori consecutiv premiat printre cele mai bune pieţe de Crăciun din Europa.

Anul acesta, europeanbestdestinations.com îl clasează pe locul 2 în Europa, după Târgul de Crăciun din Budapesta, capitala Ungariei.

„Cu un program cultural de excepţie, divertisment pentru cei mici şi cei mari, un patinoar clasat printre cele mai frumoase patinoare din Europa, uimitoarele căsuţe de Crăciun care fac din Craiova cea mai magică Piaţă de Crăciun din Europa, un brad de Crăciun original căruia i-aţi acordat titlul de Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa şi printre cele mai frumoase luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova vă oferă tot ce e mai bun de Crăciun într-o atmosferă de familie”, potrivit europeanbestdestinations.com.

Sursa citată cataloghează Craiova ca fiind „o destinaţie pe tot parcursul anului”, dar care, de Crăciun este „pur şi simplu spectaculoasă”.

„Aici veţi regăsi magia basmului lui Hans Christian Andersen - Regina Zăpezii - tema ediţiei din acest an, concerte, ateliere de creaţie ale lui Moş Crăciun, cea mai înaltă roată mare din România şi standuri de mâncare cu preparate tradiţionale româneşti delicioase”, conform platformei citate.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a postat pe pagina sa de Facebook, o imagine care arată bucuria echipei sale atunci când s-a aflat rezultatul.

„Reacţia noastră când am aflat ca Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinaţie de sărbători din Europa. Mulţumim tuturor celor care aţi făcut posibil acest lucru prin votul dvs.”, spune edilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici