Tăriceanu a depus proiectul de lege privind insolvenţa TVR şi a discutat cu Cioloş pe această temă. " Sper ca această procedură să ducă la un rezultat cât mai rapid"

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat luni că a depus la Camera Deputaţilor iniţiativa legislativă referitoare la insolvenţa TVR şi că a discutat cu premierul Dacian Cioloş duminică pe această temă.

525 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a depus proiectul de lege privind insolvenţa TVR şi a discutat cu Cioloş pe această temă. " Sper ca această procedură să ducă la un rezultat cât mai rapid"

Tăriceanu a depus proiectul de lege privind insolvenţa TVR şi a discutat cu Cioloş pe această temă. " Sper ca această procedură să ducă la un rezultat cât mai rapid" (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

"Propunerea legislativă a fost depusă deja de săptămâna trecută la Camera Deputaţilor, cu solicitarea de a fi discutată în regim de urgenţă. Ea este semnată de parlamentari ai ALDE, de parlamentari ai PSD şi UDMR. (...) Sper ca această procedură să ducă la un rezultat cât mai rapid", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu luni, într-o conferinţă de presă la sediul partidului.

El a mai spus că a discutat duminică cu premierul Dacian Cioloş pe această temă şi că premierul i-a transmis că, din punctul de vedere al Guvernului, soluţia intrării în insolvenţă a TVR este "cea mai potrivită".

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va depune o nouă propunere legislativă referitoare la timpii de publicitate pentru TVR.

"Eu cred că voi face încă o propunere legislativă, dar n-am avut încă timp să analizez, de modificare a timpilor de publicitate pentru televiziunea publică, în sensul revenirii la acelaşi nivel cu celelalte televiziuni, ca durată de timp de publicitate pe oră", a susţinut preşedintele Senatului.

Copreşedintele ALDE a specificat că în momentul de faţă TVR are dreptul la opt minute de publicitate pe oră, în timp ce restul televiziunilor pot difuza 12 minute de publicitate pe oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici