Tăriceanu: Conducerile PSD şi PNL să "impună" pacea, să găsească soluţii la problemele USL

Senatorul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că este important ca cele două conduceri ale PSD şi PNL să "impună" pacea în USL şi să găsească soluţiile echitabile pentru a rezolva problemele din Uniune.

81 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Conducerile PSD şi PNL să "impună" pacea, să găsească soluţii la problemele USL

Călin Popescui Tăriceanu (Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto)

"Mici conflicte sau poate mai mari conflicte riscă să apară tot timpul. Important este ca cele două conduceri ale partidelor noastre să impună pacea şi să găsească soluţiile echitabile pentru a rezolva aceste probleme. Altfel ele riscă să se amplifice cu efecte defavorabile asupra atmosferei care domneşte în momentul de faţă în alianţă", a spus Tăriceanu, despre problemele din USL.

El a mai spus că nu este necesară reconfirmarea înţelegerii dintre PSD şi PNL în privinţa alegerilor prezidenţiale.

Întrebat dacă este nevoive de garanţii suplimentare de la PSD pentru PNL în perspectivă alegerilor prezidenţiale, Tăriceanu a răspuns: "Eu cred că noi am făcut o înţelegere care a fost marcată de reuniuni comune, congrese, decizii luate împreună şi nu văd în acest moment necesitatea unei astfel de reconfirmări".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici