Tăriceanu, invitat să candideze pentru Camera Deputaţilor în colegiul Snagov

Preşedintele Organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, l-a invitat, luni, pe preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru un mandat de deputat în colegiul Snagov din judeţul Ilfov, iar premierul a spus că se va gândi la această propunere.

18 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, invitat să candideze pentru Camera Deputaţilor în colegiul Snagov

Tăriceanu, invitat să candideze pentru Camera Deputaţilor în colegiul Snagov (Imagine: Mediafax Foto)

Aflat împreună cu Tăriceanu la deschiderea anului şcolar în comuna Gruiu, din Ilfov, şeful PNL Ilfov l-a invitat pe premier - care a anunţat deja că va candida pentru Senat într-un colegiu din Sectorul 1 al Capitalei - să îşi schimbe decizia şi să candideze pentru un loc de deputat în zona Snagov.

"Vreau să vă fac o propunere. Candidaţi cu mine la Ilfov, la deputaţi. Noi încă nu am definit toţi candidaţii. În cei patru ani de zile tot pe aici aţi stat, mai mult decât în Bucureşti", i-a spus Petrache premierului.

Tăriceanu a râs, confirmând că el în ultimii trei ani a locuit mai mult în comuna Cioflinceni.

"M-a luat prin surprindere această propunere şi o să mă gândesc. Este un lucru care poate fi interesant ca provocare", a spus Tăriceanu.

În replică, primarul liberal al comunei Gruiu i-a spus priemierului că "victoria e asigurată".

Întrebat de ziarişti dacă este bine să renunţe la un colegiu în Bucureşti pentru unul în Ilfov, premierul a arătat că nu trebuie subestimată candidatura într-un colegiu din afara Capitalei.

"Să nu credeţi că un colegiu în Ilfov este mai prejos decât un colegiu din Primăverii. În zona aceasta, care este o zonă rurală adiacentă Bucureştiului, provocările sunt foarte mari, transformările sunt foarte rapide şi foarte profunde, iar nevoile sunt pe măsură", a spus liderul PNL.

Premierul deţine o casă în comuna Cioflinceni, învecinată cu comuna Gruiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici