Tăriceanu: Luăm în calcul devansarea alegerilor parlamentare

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Galaţi, că Guvernul ia în calcul eventualitatea devansării alegerilor parlamentare.

2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Luăm în calcul devansarea alegerilor parlamentare

Tăriceanu: Luăm în calcul devansarea alegerilor parlamentare

"Va trebui să analizăm foarte serios posibilitatea să organizăm alegerile parlamentare, să le devansăm, în aşa fel încât eforturile nostre să fie mai eficient utilizate, eforturi la nivelul implicării resurselor umane, resurselor financiare pentru organizarea unei campanii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, vineri, în deschiderea lucrărilor Biroului Permanent Naţional al Ligii Aleşilor Locali PNL ce au loc la Galaţi.

Tot vineri, la Galaţi, premierul a declarat că data la care se vor desfăşura alegerile locale ar putea fi stabilită săptămâna viitoare.

"Data alegerilor locale va fi stabilită foarte curând, probabil că săptămâna viitoare. Ministerul de Interne ne va prezenta un memorandum în legătură cu data alegerilor. Nu avem motive să decalăm alegerile. Am mai spus-o şi o repet, ele se vor ţine la timp", a declarat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici