Tăriceanu: Nu luăm în calcul o guvernare alături de PSD

Liderul liberal, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al PNL, că formaţiunea pe care o conduce nu ia în calcul o guvernare alături de PSD, subliniind că PNL va trece în opoziţie dacă o moţiune de cenzură va fi votată de Parlament.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu luăm în calcul o guvernare alături de PSD

Tăriceanu: O guvernare PNL-PSD nu este o opţiune pentru liberali

"Am discutat despre anunţata moţiune de cenzură a PSD-ului. PNL consideră că este un drept al oricărui partid de a recurge la un astfel de instrument constituţional, dar preocupările noastre se axează pe actul de guvernare, pe agenda cetăţenilor şi suntem cu mult mai preocupaţi de rezolvarea problemelor cetăţenilor, decât aceste jocuri politicianiste care nu fac decât să creeze instabilitatea politică. România, pentru a fi o ţară prosperă, trebuie să beneficieze de lungi perioade de stabilitate politică”, a afirmat Tăriceanu, menţionând că politicienii care vor recurge la „acest gen de gesturi” vor fi penalizaţie de electorat.

De asemenea, premierul a exclus posibilitatea alcătuirii unui Executiv din care să facă parte şi PSD.

El a mai spus că, deşi în unele cercuri ale PSD se vehiculează intens posibilitatea de a intra la guvernare, acest lucru este imposibil alături de PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici