Video Tăriceanu relatează o discuţie cu Tudose: Dragă Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Mihai Tudose i-a solicitat, în momentul în care Liviu Dragnea a vrut să îl schimbe din funcţia de premier, să intervină în PSD. Tăriceanu spune că a refuzat, motiv pentru care Tudose a reacţionat recent negativ la adresa ALDE.

1810 afișări

"În loc să se informeze de ce apare prin presă, putea să se informeze direct de la sursă, nu de la mine, ci de la colegul domniei sale Victor Ponta. În al doilea rând, Mihai Tudose are o veche nemulţumire care datează de la începutul anului 2018, când preşedintele PSD-ului de atunci a hotărât înlocuirea lui ca prim-ministru şi Mihai Tudose m-a solicitat să îi dau un sprijin şi i-am spus <<dragă Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD, nu vreau să mă bag în aceste chestiuni, reglaţi-vă problema în interior, nu căuta sprijin la mine în afara partidului, partidul care te-a nominalizat trebuie să fie cel care te susţine sau ba>>”. Personal, aşa, îl înţeleg, dar sigur că politic cred că vrea şi el să se bage în seamă", a declarat Călin Popescu Tăricenau, într-un interviu pentru MEDIAFAX.

Mihai Tudose, fost premier PSD şi vicepreşedinte Pro România, a declarat, anterior, că ALDE deţine prea multe posturi în Guvern, afirmaţia venind în contextul discuţiilor legate de posibila implicare a Pro România în Executiv.

"E noaptea minţii... Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta şi în condiţiile în care Victor Ponta a declarat ieri că nu se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", a scris, luni, pe Facebook, fostul premier Mihai Tudose.

Liderii PSD au decis în şedinţa de luni că nu este oportună cooptarea formaţiunii Pro România la guvernare.

Taguri:
tariceanu,
tudose,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici