Tăriceanu: Românii nu mai vor oportunismul celor de la PD-L, vremea celor de PSD a trecut

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la acţiunea de lansare a candidaţilor liberali pentru alegerile locale din judeţul Iaşi, că „PNL este un partid al proiectelor, în timp ce vremea celor de la PSD a trecut, iar oportunismul PD-L nu e ceea ce mai vor românii”.

11 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Românii nu mai vor oportunismul celor de la PD-L, vremea celor de PSD a trecut

Tăriceanu: Românii nu mai vor oportunismul celor de la PD-L, vremea celor de PSD a trecut (Imagine: Mediafax Foto)

„La alegerile care vin, cetăţenii vor trebui să arate că vremea celor de la PSD a trecut, iar oportunismul de tip PD-L nu e ceea ce vor românii”, a spus Tăriceanu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a mai declarat că PNL este un partid al proiectelor şi „nu al unui singur om, cum se întâmplă prin alte părţi”.

Tăriceanu a prezentat câteva dintre realizările guernului pe care îl conduce, enumerînd efectele introducerii cotei unice, precum şi performanţele economice care, în opinia sa, sunt invidiate de alte ţări europene.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat că urmează „două bătălii complicate pentru PNL, în care adversari vor fi PSD şi PD-L, două partide rezultate din fostul FSN”.

„Avem pe de o parte pe cei rămaşi în zona socialismului, adică PSD, iar pe de altă parte pe cei din PD-L, care au plecat de la stânga la dreapta. Eu am oroare de astfel de oportunişti. Este o impostură şi o inducere în eroare a electoratului”, a spus Iorgulescu.

Preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de alţi lideri liberali de la centru, au participat sâmbătă la Sala Sporturilor din municipiul Iaşi la lansarea candidaţilor liberali în alegerile locale din judeţ, la acţiune fiind prezenţi aproximativ 2.000 de membri sau simpatizanţi PNL din întregul judeţ.

Candidatul PNL pentru primăria Iaşului este ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei, în vreme ce pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, liberalii l-au propus pe deputatul PNL, Traian Dobre, care în anul 2000 a candidat la primăria Iaşului din partea PSD.

Înainte de începerea acţiuni, mai multe ANSAMBLURI au delectat asistenţa cu dansuri populare româneşti, dansuri irlandeze, manifestarea încheindu-se cu un mini-concert susţinut de trupa Sistem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici