Tăriceanu:Trebuie un preşedinte care să-i unească pe români, eu sunt gata să-mi asum această misiune

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, sâmbătă, la Braşov, că trebuie găsit un preşedinte care să îi unească pe români în loc să-i dezbine, declarându-se dispus să îşi asume această misiune.

15 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu:Trebuie un preşedinte care să-i unească pe români, eu sunt gata să-mi asum această misiune

Tăriceanu:Trebuie un preşedinte care să-i unească pe români, eu sunt gata să-mi asum această misiune

"Trebuie să găsim un preşedinte care să unească pe români în loc să-i dezbine. Sunt gata să îmi asum această misiune!", a declarat Călin Popescu Tăriceanu sâmbătă, la întâlnirea membrilor PNL din judeţ.

El a mai spus că pentru alegerile prezidenţiale PNL trebuie să găsească cea mai bună soluţie, astfel încât Traian Băsescu să fie înlăturat, pentru că acesta reprezintă "o prezenţă păguboasă pentru ţară".

"În loc să-şi asume rolul de moderator între instituţiile statului, el (Traian Băsescu -n.r.) a adus în permanenţă conflict între ele. Am avut în permanenţă o problemă cu Băsescu, care a avut un singur ţel: de a distruge PNL, de a discredita PNL, la lumina zilei sau subteran. M-am luptat în fiecare zi cu el şi PNL a ieşit întărit. Am trecut peste momente dificile, dar ne-am revenit şi am obţinut cel mai bun scor după 1990", a declarat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici