Tăriceanu trimite raportul de guvernare, cu autograf, partidelor care au iniţiat moţiuni

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut ministrului Finanţelor să transmită, "cu autograf", partidelor politice care au iniţiat moţiuni împotriva Executivului câte un exemplar al raportului de guvernare, pentru ca reprezentanţii acestora să cunoască rezultatele înregistrate în ultimii patru ani.

14 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu trimite raportul de guvernare, cu autograf, partidelor care au iniţiat moţiuni

Tăriceanu trimite raportul de guvernare, cu autograf, partidelor care au iniţiat moţiuni (Imagine: Mediafax Foto)

El a apreciat că "avalanşa" de moţiuni iniţiate împotriva Guvernului în ultima perioadă reprezintă simple exerciţii demagogice, deoarece problemele reclamate erau deja rezolvate.

"Aceasta dovedeşte că autorii ori nu au citit documentele oficiale ale Guvernului, ori au vrut să creeze agitaţie în preajma campaniei electorale", a spus Tăriceanu.

Premierul a prezentat, miercuri, la Palatul Victoria, raportul de guvernare pentru întregul mandat, care se întinde pe 700 de pagini.

În şedinţe desfăşurate marţi, Camera Deputaţilor a adoptat moţiunea simplă a PSD intitulată "Guvernarea de dreapta – un eşec pentru educaţie", iar Senatul a adoptat o moţiune simplă iniţiată tot de PSD pe tema agriculturii, intitulată "Promisiuni şi minciuni = «Sprijinul» acordat agricultorilor de Guvernul Tăriceanu".

Miercuri, deputaţii au început dezbaterea moţiunii simple "Neşansa învăţământului românesc. Guvernul PNL şi Cristian Adomniţei au adus educaţia în pragul colapsului", iniţiată de PDL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici