Tăriceanu va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, că va candida pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 4 din judeţul Ilfov, el afirmând că această provocare este mai mare decât dacă ar fi candidat în sectorul 1 al Capitalei, unde primarul este PNL iar partidul a avut un rezultat bun la locale.

23 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov

Tăriceanu va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov (Imagine: Mediafax Foto)

"Am bucuria să vă anunţ că am fost validat pentru colegiul 4 din Ilfov. Am primit, anterior, o propunere din partea PNL sectorul 1. Este o propunere care m-a onorat, dar, au fost foarte multe comentarii care spuneau că primul ministru candidează într-un colegiu foarte uşor, pentru că primarul de sector este liberal, iar noi am obţinut cel mai mare rezultate pe sectoare în sectorul 1", a declarat, după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Ilfov, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai afirmat că tot ceea ce a realizat în viaţă a realizat cu multă muncă şi perseverenţă şi a considerat că provocarea de a candida în Ilfov era mai mare decât dacă ar fi făcut-o în sectorul 1 al Capitalei.

" Sectorul 1 este un sector în care nivelul de viaţă este incomparabil mai bun decât ceea ce este la 30 de km de buricul Bucureştiului. Ţinând cont de faptul că de 4 ani locuiesc la Cioflingeni (...) am acceptat această candidatură", a mai spus Tăriceanu.

Liderul liberal şi-a exprimat speranţa unui rezultat cât mai bun pentru a putea contribui "la ridicarea acestei zone, la transformarea ei într-o zonă de prosperitate, la diminuarea decalajelor, care încă persistă, la îmbunătăţirea calităţii vieţii".

Totodată, el a mai spus că nu îi va putea ajuta pe locuitorii din colegiul unde candidează altfel decât o poate face un simplu parlamentar.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, va candida într-un colegiu din judeţul Ilfov, şi nu în Sectorul 1 al Capitalei, aşa cum anunţase iniţial, pe data de 19 septembrie, pentru MEDIAFAX, surse apropiate liderului PNL.

Preşedintele Organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, l-a invitat, în data de 15 septembrie, pe preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru un mandat de deputat în colegiul Snagov din judeţul Ilfov, iar premierul a spus că se va gândi la această propunere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici