Tăriceanu va candida în colegiul Snagov din judeţul Ilfov - surse

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, va candida într-un colegiu din judeţul Ilfov, şi nu în Sectorul 1 al Capitalei, aşa cum anunţase iniţial, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse apropiate liderului PNL.

11 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu va candida în colegiul Snagov din judeţul Ilfov - surse

Tăriceanu va candida în colegiul Snagov din judeţul Ilfov (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Călin Popescu Tăriceanu s-a hotărât să candideze în Ilfov, ca urmare a invitaţiei primite din partea preşedintelui Organizaţiei PNL Ilfov, secretarul de stat Marian Petrache", au declarat sursele citate.

Colegiul în care va candida premierul cuprinde zona Snagov, au precizat aceleaşi surse.

Preşedintele Organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, l-a invitat, luni, pe preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru un mandat de deputat în colegiul Snagov din judeţul Ilfov, iar premierul a spus că se va gândi la această propunere.

Aflat împreună cu Tăriceanu la deschiderea anului şcolar în comuna Gruiu, din Ilfov, şeful PNL Ilfov l-a invitat pe premier - care anunţase că va candida pentru Senat într-un colegiu din Sectorul 1 al Capitalei - să îşi schimbe decizia şi să candideze pentru un loc de deputat în zona Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici